Medalionul ospitalier

Medalionul ospitalier

Thriller cu şi despre cavalerii ospitalieri, de Malta. Continuare a romanului "Sceptrul cavalerilor ospitalieri", cartea descrie viaţa unei vechii familii franceze, cu episoade semnificative atât din zilele noastre, cât şi din secolul al XII-lea, care se întrepătrund în mod misterios. O excursie în Israel îi facilitează lui Phillip de Chamont pătrunderea misterioasă în lumea strămoşilor săi, cavaleri ospitalieri, pentru a afla lucruri inedite din acea perioadă medievală. În acelaşi timp, o bandă de căutători de comori îl urmăreşte, cu intenţia de a-l ucide. Finalul cărţii este cu totul neaşteptat, suprinzător pentru erou, dar şi pentru cititori.

About the Book

https://www.amazon.com/dp/1985300990/>Librăria este aici:

Seria „Cavalerii de Malta”. Continuare a romanului Sceptrul cavalerlor osptalieri, cartea descrie viaţa vechii familii franceze de Chamont, cu episoade semnificative atât din  zilele noastre, cât  şi din secolul al XII-lea.

Dr. Phillip de Chamont, împreună cu frumoasa lui logodnică, pleacă într-o călătorie în Ierusalim, unde sunt urmăriţi de o bandă de hoţi de artefacte. Urmărirea se desfăşoară în locurile istorice, unde Phillip de Chamont retrăieşte, mental şi spiritual momente din acţiunile cavalereşti la care au participat strămoşii săi, cavalerii ospitalieiri. Alături de el, cititorul  trăieşte, sufleteşte, poveştile de dragoste ale cavalerilor şi castelanelor vremii şi participă la multe bătălii în orient.

Acţiunea poliţistă pentru prinderea hoţilor de artefacte continuă şi în Franţa, cu momente dramatice. Finalul acţiunii este cu totul neaşteptat.

Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."