FANTOMELE DIN TARRAGONA

FANTOMELE DIN TARRAGONA

Thriller istoric despre căutarea tezaurului eroilor legendari din Salou, (Tarragona), Melissa de Salou şi Lopez, eroi care se manifestă ca spirite, ca fantome şi în zilele noastre. O carte de mare succes în întreg spaţiul de limbă spaniolă, cu subiect şi acţiuni impresionante, şocante chiar. Mister, paranormal, spirite ce transced timpul şi spaţiul.
Cartea, odată deschisă, nu o mai închizi până la final, fiindcă acţiunea începută în veacurile trecute, se continuă şi în zilele noastre. Este un roman poliţist, de dragoste, cu aventuri, care deschide o filă din istoria eroică a Spaniei.
O recenzie emoţionantă pe www.michaelvillmont.eu/blog.

About the Book

Librăria este aici

Format clasic, tipărit (Cartea prin poştă Amazon)https://www.createspace.com/7209057

Format electronic: https://www.setthings.com/ro/e-books/fantomele-din-tarragona/

 O carte de mare succes în întreg spaţiul de limbă spaniolă, cu subiect şi acţiuni impresionante, şocante chiar. Mister, paranormal, spirite ce transced timpul şi spaţiul.
Legenda sărbătorii de San Jorge din Catalonia (ziua internaţională a cărţii şi a dragostei) şi legenda Fantomelor din Tarragona au o similitudine surprinzătoare, astfel că romanul este destinat a fi dăruit iubitului de acestă sărbătoare. Aşa cum se obişnuieşte în Catalonia.

Una din cele mai frumoase legende din Tarragona, Costa Dorada, Spania. O carte poliţistă, de dragoste, emoţionantă, despre iubire, sacrificiu  şi eroism în provincia Tarragona. O carte indicată pentru sejur, pentru vacanţă şi concediu pe Costa Dorada, în Tarragona.

Cartea, odată deschisă, nu o mai închizi până la final. Este un roman de dragoste, de aventuri, care deschide o filă din istoria eroică a Spaniei. O recenzie emoţionantă pe www.michaelvillmont.eu/blog.

 

Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."