FANTOMELE DIN TARRAGONA

FANTOMELE DIN TARRAGONA
Thriller istoric despre căutarea tezaurului eroilor legendari din Salou, (Tarragona), Melissa de Salou şi Lopez, eroi care se manifestă ca spirite, ca fantome şi în zilele noastre. O carte de mare succes în întreg spaţiul de limbă spaniolă, cu subiect şi acţiuni impresionante, şocante chiar. Mister, paranormal, spirite ce transced timpul şi spaţiul. Legenda sărbătorii de San Jorge din Catalonia (ziua internaţională a cărţii şi a dragostei) şi legenda Fantomelor din Tarragona au o similitudine surprinzătoare, astfel că romanul este destinat a fi dăruit iubitului de acestă sărbătoare. Una din cele mai frumoase legende din Tarragona, Costa Dorada, Spania. O carte de dragoste, emoţionantă, despre iubire şi eroism în provincia Tarragona. O carte indicată pentru sejur, pentru vacanţă şi concediu pe Costa Dorada, în Tarragona. Cartea, odată deschisă, nu o mai închizi până la final, fiindcă acţiunea începută în veacurile trecute, se continuă şi în zilele noastre. Este un roman poliţist, de dragoste, cu aventuri, care deschide o filă din istoria eroică a Spaniei. O recenzie emoţionantă pe www.michaelvillmont.eu/blog.

Overview

Librăria este aici

Format clasic, tipărit (Cartea prin poştă Amazon)https://www.createspace.com/7209057

Format electronic: https://www.setthings.com/ro/e-books/fantomele-din-tarragona/

 O carte de mare succes în întreg spaţiul de limbă spaniolă, cu subiect şi acţiuni impresionante, şocante chiar. Mister, paranormal, spirite ce transced timpul şi spaţiul.
Legenda sărbătorii de San Jorge din Catalonia (ziua internaţională a cărţii şi a dragostei) şi legenda Fantomelor din Tarragona au o similitudine surprinzătoare, astfel că romanul este destinat a fi dăruit iubitului de acestă sărbătoare. Aşa cum se obişnuieşte în Catalonia.

Una din cele mai frumoase legende din Tarragona, Costa Dorada, Spania. O carte poliţistă, de dragoste, emoţionantă, despre iubire, sacrificiu  şi eroism în provincia Tarragona. O carte indicată pentru sejur, pentru vacanţă şi concediu pe Costa Dorada, în Tarragona.

Doctorul Phillip de Chamont, din Nice, merge într-un sejur la prietenii lui catalani, în staţiunea Salou, Costa Dorada, pentru a sărbători Día de San Jorge, în 23 aprilie, o mare sărbătoare catalană şi nu numai. Este considerată o adevărată “zi a iubirii” şi „ziua cărţii”, dată fiind legenda ce o însoţeşte şi frumoasele obiceiuri ale locului, din această zi de sărbătoare. Cu această ocazie, ei află şi despre legenda Fantomelor din Tarragona, care-i impresionează profund şi, ca urmare, încearcă să afle mai multe lucruri despre eroii legendei, Melissa şi Lopez.

În urma documentării, Phillip de Chamont află că aceştia au fost atât eroii luptei de Reconquista, în secolul al doisprezecelea, cât şi eroii unei mari iubiri, iar viaţa lor a cunoscut nenumărate drame. Cartea descrie succesiunea de drame prin care trece Melissa. La vârsta de patru ani, Melissa de Salou, fiica unor nobili catalani, a fost răpită de mauri şi a crescut în haremul guvernatorului maur de Tortosa. Ruperea de familie şi trecerea brutală din lumea creştină la cea musulmană a fost dramatică şi, pentru a supravieţui, a fost nevoită să se adapteze noilor condiţii, dar şi-a păstrat intacte puţinele amintiri din căminul părintesc. Salvată, într-un final de tatăl său şi de Lopez, Melissa participă la luptele de Reconquista, mânată atât de patriotismul catalan, cât şi de dorinţa de răzbunare. În acelaşi timp, ca adolescentă, se readaptează la viaţa de familie creştină şi trece prin momenete dramatice în viaţa sentimentală. Întâmplările, pline de neprevăzut, de dragoste şi acţiune, prin care trec Melissa şi Lopez, crează cititorului emoţii greu de stăpânit. Cum devin Melissa şi Lopez eroi de legendă, chiar şi ca fantome? Cititorul află răspunsurile din finalul cu totul neaşteptat al aventurilor popularilor eroi catalani.

Phillip de Chamont, la rândul lui, va fi suspectat de o grupare infracţională că este căutător de comori şi trece prin împrejurări dramatice. Este salvat de…fantomele din Tarragona.

Cartea, odată deschisă, nu o mai închizi până la final. Este un roman de dragoste, de aventuri, care deschide o filă din istoria eroică a Spaniei. O recenzie emoţionantă pe www.michaelvillmont.eu/blog.

 

Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."