DRAGOSTE ŞI MISTER LA BARCELONA

DRAGOSTE ŞI MISTER  LA BARCELONA
Genres: Romance, Thriller

 

https://www.facebook.com/dragostesimisterlabarcelona

Thriller- romance, despre intrigi în lumea marilor afaceri, atentate şi urmăriri la care participă veterani ai legiunii străine. Acţiuni care încep la Sagrada Familia, în Barcelona, unde fantoma lui Gaudi apără dragostea, binele şi frumosul. „Dragoste şi mister la Barcelona” este unul din cele mai bune romane poliţiste, de dragoste şi de acţiune, cu mister, suspans şi manifestări paranormale, în Barcelona şi în Insula Malta. Este şi o descriere a legendelor Barcelonei şi a obiectivelor turistice din Barcelona şi Insula Malta. O carte ce trebuie citită înainte de vacanţă, de sejur în Barcelona şi Malta, interesantă şi pentru că acţiunile se desfăşoară pe multiple planuri, ce se întrepătrund, arătând cititorului o parte din specificul locurilor cu destinație turistică, printre intrigi drame și legende urbane. Și la care participă oameni și spirite, spiritul lui Gaudi.

About the Book

 

„Dragoste şi mister la Barcelona” este unul din cele mai bune romane poliţiste, de dragoste şi de acţiune,  cu mister, suspans şi manifestări paranormale. O carte în care acţiunile se desfăşoară pe multiple planuri, ce se întrepătrund, arătând cititorului o modestă descriere a spiritului catalan. Şi o modestă dedicaţie tuturor îndrăgostiţilor.

Este şi un adevărat ghid turistic, ce descrie legendele şi obiectivele turistice din Barcelona şi Malta.

Personajele romanului îl poartă pe cititor pe adevărate trasee turistice, ducându-l pe La Rambla, în piaţa La Boqueria, la Sagrada Família, dar şi în Valletta, la unele din castelele vechilor cavaleri ospitalieri de Malta.

La Sagrada Família, ghidul este spiritul lui Antoni Gaudi, venit să-l întâlnească pe elevul lui, arhitectul José Montosa.

O carte cu subiect dramatic, impresionantă, cu acțiuni secrete în cunoscute locuri turistice cu minunate legende urbane, carte care nu trebuie să lipsească din bibliotecă. Să o recitești când vrei să retrăiești atmosfera Barcelonei.

 

Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."